Τρόποι Αποστολής

Ο τρόπος αποστολής στρωμάτων διαφέρει απο την αποστολή προιόντων ύπνου.Δείτε αναλυτικά παρακάτω τους τρόπους αποστολής.

Αποστολές Στρωμάτων
Για παραγγελίες στρωμάτων/επιστρωμάτων, οποιασδήποτε ποιότητας και διάστασης, όλα τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Εξυπηρετούνται με τη μέθοδο της αντικαταβολής οι παρακάτω περιοχές:
ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΩΝ
ΑΤΤΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΑΧΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑ
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΒΟΙΩΤΙΑ (ΛΙΒΑΔΕΙΑ, ΘΗΒΑ) ΚΙΛΚΙΣ
ΔΡΑΜΑ ΛΑΚΩΝΙΑ (ΕΚΤΩΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ)
ΕΒΡΟΣ ΞΑΝΘΗ
ΕΥΒΟΙΑ ΠΙΕΡΙΑ
ΗΠΕΙΡΟ ΡΟΔΟΠΗ
ΗΛΕΙΑ ΣΕΡΡΕΣ
ΗΜΑΘΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΩΝ

Στις περιοχές που αναφέρονται παρακάτω η εταιρία μας δεν μπορεί να εξυπηρετήσει αποστολές στρωμάτων που ειναι με αντικαταβολή:

ΑΝΔΡΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΠΑΡΟΣ
ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΚΙΜΩΛΟΣ ΠΟΡΟΣ
ΘΑΣΟΣ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ ΠΑΤΜΟΣ
ΙΚΑΡΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ
ΙΘΑΚΗ ΛΕΡΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΙΟΣ ΛΗΜΝΟΣ ΣΕΡΙΦΟΣ
ΚΥΘΝΟΣ ΜΟΛΑOΙ ΣΙΦΝΟΣ
ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΜΗΛΟΣ ΣΚΥΡΟΣ
ΚΑΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ ΣΥΡΟΣ
ΚΕΑ ΝΑΞΟΣ ΣΠΕΤΣΕΣ
ΚΥΘΗΡΑ ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΣΥΜΗ
ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΠΑΞΟΙ ΥΔΡΑ

 

Όλες οι αποστολές στρωμάτων γίνονται με μεταφορικές εταιρίες, εκτός της ευρύτερης περιοχής της Πάτρας, όπου η εταιρία μας αναλαμβάνει με δικά της μεταφορικά μέσα την παράδοση των στρωμάτων.

Όλα τα στρώματα στέλνονται  στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας εντός 4-6 εργάσιμων ημερών, εφόσον υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα. Εαν δεν υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα, ενημερώνεστε μέσω e-mail ή τηλεφωνικά από εκπρόσωπο της Finostrom, και κατόπιν συνεννοήσεως ,καθορίζεται το χρονικό όριο παράδοσης.

Αποστολές προϊόντων ύπνου (μαξιλάρια – καλύμματα)

  • Στην περίπτωση πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Finostrom για δέματα έως 2 κιλά τα έξοδα αποστολής  με Courier ανέρχονται σε 5,00 € και προσαυξάνουν την αξία της αποστολής.
  • Στην περίπτωση πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Finostrom για δέματα αξίας άνω των 90,00€ τα έξοδα αποστολής  με Courier είναι  ΔΩΡΕΑΝ.
  • Στην περίπτωση πληρωμής με την μέθοδο αντικαταβολής τα έξοδα αποστολής με Courier  για δέματα βάρους μέχρι 2 κιλά ανέρχονται σε 7,00 €. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,00 €. Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό λόγω του όγκου των προιόντων ή σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται δυσπρόσιτη απο τις εταιρίες Courier.
  • Στην περίπτωση πληρωμής με την μέθοδο αντικαταβολής τα έξοδα αποστολής με Courier για δέματα αξίας άνω των 90,00€ είναι ΔΩΡΕΑΝ.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ και ΛΑΘΗ: 
  • Σε περίπτωση επιλογής λάθους διάστασης από τον πελάτη σε στρώμα, δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής του προϊόντος.
  • Σε περίπτωση επιλογής λάθους διάστασης από τη Finostrom σε στρώμα  το οποίο εστάλη και δεν ταιριάζει στo κρεβάτι σας ή σε άλλο προϊόν επικοινωνήστε ΑΜΕΣΑ μαζί μας. Η Finostrom αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για την αντικατάστασή του, χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση από εσάς.
Όλες οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Στόχος μας είναι να μειώσουμε τα προβλήματα, να απλοποιήσουμε τη διαδικασία της αποστολής και να αναλάβουμε πλήρως την ευθύνη για την παράδοση στο χώρο σας των μικρών και μεγάλων παραγγελιών σας.

Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο: 2610 522377 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας του δικτυακού τόπου.